Een consigliere dat jouw rechterhand is en meedogenloos gefocust is op een ding; het stimuleren van resultaten voor jouw merk of self-branding; dit betekent een diep respect en grondige kennis te hebben van het merk en persoon om zo een gedurfde verhaal te creëren rond het merk of persoon om die naar de juiste einde bestemming te brengen. 

De UGC (user generated content) is gebouwd op de bereik van de creator of influencer en vanuit die model werken we om de aandacht te trekken van Brands en de resultaten de begrijpen om verdere samenwerking aan te gaan. 

We plaatsen de creator en de Brands op de voorgrond en doen wat er nodig is om de beide partijen een win-win te geven. We zorgen ervoor dat onze ideeën en plannen een cultureel inzicht hebben. Want wij zijn van mening dat Brands tegenwoordig niet kunnen vertrouwen op individueel of enkel op generieke boodschap. De meest effectieve manier op relevantie en groei te stimuleren, is door specifieke strategie te werk te gaan en door te luisteren en te begrijpen. 

© COPYRIGHT BY 

© COPYRIGHT BY