© COPYRIGHT BY 

SOCIAL MEDIA

MANAGEMENT

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij en het is daarom ook een essentieel onderdeel van iedere marketingstrategie. Echter, het beheren van social media kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Het vergt kennis, strategie en creativiteit om jouw online aanwezigheid te versterken. Bij Aughust nemen wij deze taken uit handen, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet: ondernemen.

Wij zorgen voor een professionele uitstraling van jouw merk op social media, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroot. Wij zorgen voor een consistente en relevante contentstrategie, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken en inzichten op het gebied van social media. Daarnaast monitoren wij continu de resultaten en analyseren wij deze, zodat wij onze strategieën kunnen aanpassen waar nodig.

Wij bieden diverse pakketten en pakketten op maat aan al vanaf €140 per maand, zodat ook kleinere bedrijven kunnen profiteren van onze expertise op het gebied van social media management. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke diensten het beste bij jouw bedrijf passen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!
© COPYRIGHT BY 

HOME